Tickets geboekt! - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Jeroen, Marieke, Rohan Duuren-Damkat - WaarBenJij.nu Tickets geboekt! - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Jeroen, Marieke, Rohan Duuren-Damkat - WaarBenJij.nu

Tickets geboekt!

Door: Jeroen

Blijf op de hoogte en volg Jeroen, Marieke, Rohan

11 Oktober 2005 | Nederland, Groningen

Zo... en nu zijn ook daadwerkelijk de tickets geboekt!! We zullen op woensdag 7 december om 13:15 afvliegen naar Hong Kong. Daar komen we de volgende ochtend om 07:50 uur aan (tijdsverschil!). Dan vliegen we om 21:05 uur weer verder richting Auckland. We moeten daar maar even kijken of we een georganiseerde busreis door Hong Kong kunnen maken ofzo, het is anders wel lang wachten!
Al met al komen we om 13:05 uur aan in Auckland, op de 9e december. Da's een mooie tijd om van alles nog te regelen!

De terugreis is op 18 januari om 14:20 uur van Auckland naar Hong Kong, waar we om 20:45 uur aankomen. Dan vliegen we om 00:15 uur weer verder richting Nederland en zullen als alles goedgaat op 19 januari om 06:25 uur op Schiphol landen. Leuk voor de mensen die ons op gaan halen :-P

We hebben een boel voorpret, maar nu de tickets geboekt zijn komen we er achter dat er nog een heleboel te regelen is!! Binnenkort meer...

PS: kijk op http://markmoman.waarbenjij.nu voor avonturen van Mark in de USA!

• 11 Oktober 2005 - 14:08

Kars:

Jullie hebben een lange reis dus;)!Dat is jammer, maar verder zal het allemaal vast wel goed komen!!:-D

• 11 Oktober 2005 - 15:55

Jeroen:

Héél lang :-P Genieten man!!

• 11 Oktober 2005 - 16:21

Richard:

En nu de tickets niet kwijtraken, zou wel errug jammer wezen :P

• 12 Oktober 2005 - 08:09

Dick:

Je moet Henk even vragen, die heeft wel een paar leuke adressen in Hongkong
    Eigenlijk ben ik wel een beetje jaloers, maar ja als trainer kan ik niet weg natuurlijk. Geniet ervan met volle teugen

• 17 Oktober 2005 - 10:33

Anneloes:

Jullie komen wel op een hele mooie dag aan in Auckland... Maar ik lees al dat er meer mensen jaloers zijn dan alleen ikke...

• 24 Oktober 2005 - 01:16

Mark:

Ik ben werkelijk vereerd door jullie aanbeveling van mijn site!

Jullie zijn trouwens wel heel fanatiek dat jullie in Nederland al beginnen het bijhouden van de site!

En waar blijven de foto's? ;)

• 09 November 2005 - 10:33

Anneke:

Hallo jullie beidjes! Nog een krap maandje en dan mogen jullie! Kijk er nu al naar uit om jullie verhalen te volgen op deze website! Is het trouwens nog gelukt met het huis?