Globale route
Door: Jeroen
Blijf op de hoogte en volg Jeroen, Marieke, Rohan
15 November 2005 | Nederland, Groningen
De rode puntjes zijn onderdeel van de reis die we gaan boeken. De blauwe puntjes willen we zelf onderweg wel zien, maar zijn geen onderdeel van de bustour.
We komen aan in rode 1. Auckland. Daar gaan we een auto huren om te reizen naar de blauwe 1, Cape Reinga en de blauwe 2, Bay of Islands.
Wanneer we dat hebben gezien, gaan we de bustour doen die ons rond geheel NZ zal brengen. We volgen de rode 2 tot en met 10, waarna we een uitstapje maken naar de blauwe 3, Mount Cook, de hoogste berg in NZ.
Tussen de rode 12 en 13 willen we naar de blauwe 4: Lake Wanaka, waar Jeroen uit een vliegtuig zal springen! Dan door naar de rode 13, Te Anau, waarna we zeker Milford Sounds willen bekijken. Daarna is het via de oostkust weer naar het noorden, waar we in Auckland weer op het vliegtuig richting Hong Kong en Schiphol zullen stappen!
Maarrrr.... gelukkig is het nog LANG niet zo ver dat we weer weg moeten. Sterker nog: we moeten nog beginnen aan onze reis!! Dat zal gebeuren op 7 december: dus nog drie weekjes wachten!!
Groeties
Jeroen en Marieke!
20 November 2005 - 22:45
Anneke:
Krijg de kriebels al helemaal om straks jullie verhalen te volgen!!! Gaan jullie met Stray? Doe dan de groetjes aan boedha Rangi! Oh ja, en gefeliciteerd met jullie huis! -
24 November 2005 - 13:25
Jeroen:
Bij 18, Kaikoura, is het zwemmen met dolfijnen geblazen!! :-D -
27 November 2005 - 04:23
Linda:
Supergaaf, ga jullie site zeker in de gaten houden. Marieke ik wens je beterschap, dat je helemaal fit en gezond op reis gaat. Liefs