Tickets - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Jeroen, Marieke, Rohan Duuren-Damkat - WaarBenJij.nu Tickets - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Jeroen, Marieke, Rohan Duuren-Damkat - WaarBenJij.nu

Tickets

Door: Jeroen

Blijf op de hoogte en volg Jeroen, Marieke, Rohan

12 September 2005 | Nederland, Groningen

Zo. We gaan bijna de tickets boeken. Nu is het zaak van uitzoeken waar je het goedkoopste mee kan vliegen en wanneer we precies kunnen vliegen. We zijn van plan om in de week van 12 december of een week later te vertrekken.

Voor mijn verjaardag heb ik een mooi cadeau van Marieke gekregen! Een skydive boven Lake Wanaka!! Daar heb ik wel zin in... :-D Voor meer info, klik hier: http://www.skydivenz.com

Dus nog steeds voorpret, de tickets worden binnenkort geboekt...

• 13 September 2005 - 08:47

Rixt Wempe:

Hoi Marieke,
    Wat leuk zeg om weer lekker weg te gaan! Heel veel plezier en ik zal je avonturen volgen!
    Groetjes Rixt

• 19 September 2005 - 16:57

Anneke En Frank:

We zijn jaloers hoor! Geniet ervan....enne Jeroen...Wanaka is super vanuit de lucht!!!

Kus, Anneke en Frank

• 21 September 2005 - 07:39

Marcel FAB:

Misschien komen we elkaar wel tegen in NZ! Ik zit er tussen 3 en 30 januari 2006