Nieuwe plannen
Door: Marieke en Jeroen!
Blijf op de hoogte en volg Jeroen, Marieke, Rohan
25 September 2008 | Nederland, Leek
Na bijna een jaar van hard werken en (te) weinig relaxen (een weekje wintersport uitgezonderd) vinden wij het wel weer tijd om de backpacks te pakken en ons koude kikkerlandje voor een tijdje achter ons te laten.
Dit keer wordt onze bestemming Thailand en Maleisie. Na fantastische verhalen van een heleboel familie, vrienden en bekenden willen we deze landen nu wel eens met eigen ogen gaan bekijken. Omdat we langer dan 30 dagen gaan en je na 30 dagen een nieuwe visum moet halen hebben wij besloten niet alleen naar Thailand te gaan maar ook een stukje Maleisie mee te pakken.
Hoe, wat, waar, wanneer en welke route dat zien we allemaal wel. Met de lonely planet op zak pakken we onze biezen en vertrekken we gewoon.....we zien wel waar de tijd en het moment ons brengt. Relaxen en genieten van onze vrijheden en van elkaar daar gaan we voor!
Zondag 9 november stappen we op het vliegtuig naar Bangkok en zaterdag 13 december vliegen we vanaf Bangkok weer terug naar Nederland. Of misschien ook wel niet.......;-)
En wat er in de tussentijd op ons pad komt? We just go with the flow and see what it brings us.....
Wij gaan nu alvast genieten van de gebruikelijke voorpret en zullen jullie via deze site weer op de hoogte gaan houden van al onze belevenissen in Azie.
Groeties Marieke en Jeroen
25 September 2008 - 16:23
Buzz:
Werkelijk weer een ongelooflijk avontuur voor de boeg lees ik...;-). Wens jullie alvast (en vast nog wel een keertje live) een geweldige tijd toe en natuurlijk het allerbeste.
Groeten Buzz (en natuurlijk ook van Zwanet ;-)) -
25 September 2008 - 16:31
Richard:
Idd, alweer zo'n fantastische reis! Jullie moeten allebei wel ontzettend hard werken om dit te realiseren ;-)
Nou ook alvast van mij kant, heulll veulll plezier! -
25 September 2008 - 16:38
Bart:
Zo, goed bezig... Klinkt veelbelovend. 't is nog eventjes weg, maar alvast veel plezier!! -
25 September 2008 - 16:46
Jeroentje:
Dat belooft weer een heel avontuur te worden, en nu zelfs nog onvoorbereider dan de vorige keren...respect!! Veel plezier alvast. :) Ik zal deze site in de gaten blijven houden. -
26 September 2008 - 07:54
Anneke Doespers:
Geen groepsreis ;-) ? -
26 September 2008 - 08:57
Kars:
Damn, dat belooft weer wat goeds! Dat wordt weer leuke verhalen lezen!:D