Yeah de tickets zijn geboekt
Door: Marieke en Jeroen
Blijf op de hoogte en volg Jeroen, Marieke, Rohan
23 Juli 2007 | Nederland, Leek
Wat gaan we nu dan doen??? We gaan 29 dagen naar India en Nepal. We beginnen in
NewDelhi India en vanaf daar is dit (heel kort neergezet)onze route:
1 Vertrek Amsterdam; 2 Aankomst New Delhi; 3 Sariska; 4 Jaipur; 5 Jaipur; 6 Agra; 7 Agra; 8 Orchha; 9 Khajuraho; 10 Khajuraho; 11 Allahabad; 12 Varanasi; 13 Varanasi; 14 Varanasi; 15 Bhairawa; 16 Chitwan; 17 Chitwan; 18 Pokhara; 19 Pokhara; 20 Trek; 21 Trek; 22 Trek; 23 Trek; 24 Pokhara; 25 Kathmandu; 26 Kathmandu; 27 Kathmandu; 28 vliegtuig; 29 Aankomst Amsterdam;
We vertrekken 5 oktober vanuit Nederland en komen dan 3 november weer thuis!
Als jullie nieuwsgierig zijn naar wat we onderweg allemaal gaan doen, dan kunnen jullie dit lezen op de website van shoestring (www.shoestring.nl) en dan de reis 'avontuurlijk Nepal en India' aanklikken. Of blijf ons gewoon volgen via deze website!!
Onze voorpret gaat nu al beginnen. We moeten de visa gaan regelen voor zowel Nepal als India, dus dat wordt een dagje Amsterdam en Denhaag ;-) En natuurlijk moeten de nodige prikken en pillen gehaald worden!!!
Af en toe zullen we de site een update geven hoe het gesteld is met alle voorbereidingen, vooral natuurlijk als we leuke details te melden hebben!!!
Tot berichtens!
Groeties Marieke en Jeroen
PS: Als iemand tips heeft (maakt niet uit waarover) dan zijn die natuurlijk van harte welkom! Post ff een berichtje en wij zijn weer een stukkie wijzer!!!
23 Juli 2007 - 19:11
Mark:
Wat gaaf zeg! Mooie tocht hoor... Ben helaas zelf niet in Jaipur geweest maar moet heel gaaf zijn! De roze stad... (wel beetje gay)
Kleine tip van een ervaringsdeskundige: blijf geen minuut te lang in Delhi! Landen, taxi, trein en wegwezen! Delhi stinks!
In Agra moet je zeker ontbijten op dakterras hotel (ik wijs wel aan in LP) bij zonsopgang met uitzicht op de Taj Mahal. Supersweet!
Misschien kun je overwegen om via Pushkar naar Jaipur te gaan. Pushkar is heel indrukwekkend bedevaartsoord.
Anyway... we praten binnenkort wel bij!
Ennuh.. gefeliciteerd met de verkoop van de ouwe casa!
Yooooooooooooooo -
23 Juli 2007 - 19:50
Jac:
Wat leuk de reis kan bijna beginngen. Ben erg benieuwd na jullie indrukken. Wij vertrekken de 27 oktober naar vietnam, laos en cambodja -
24 Juli 2007 - 07:25
Gerco:
Wat lees ik nou, hebben jullie je laten afschrikken door de recentelijke ongelukken in Tibet ?!
Neh, maar wel jammer. kWeet al van anderen dat je Tibet niet zomaar inkomt. Maar goed, blijft genoeg leuks over! Gaaf hoor.
24 Juli 2007 - 07:31
Marjolijn:
wauw wat weer een geweldig vooruitzicht zeg. helemaal super.
Ik ga het zeker allemaal op de site bekijken.
X Marjolijn -
30 Juli 2007 - 11:36
Ruud:
Nog ff duimen voor het huus en dan kan het echt beginnen!
Veel plezier, ook met de voorbereidingen. -
04 Augustus 2007 - 09:05
Klaartje:
lydiaenrenee.waarbenjij.nu
Lydia is ons buurmeisje. zij maakt een reis door rusland, mongolie,tibet en china en wie weet wat og volgt. Ga maar even kijken ze hebben mooie verhalen.
als ze weer thuis is heeft ze vast nog wel tips voor jullie hoe je naar tibet komt.
veel plezier met de voorbereidingen...brrr. prikken.
En huis verkocht? gefeliciteerd!
kus