MERRY Christmas!!!
Door: Marieke en Jeroen
Blijf op de hoogte en volg Jeroen, Marieke, Rohan
21 December 2005 | Nieuw Zeeland, Rotorua
Vanaf dit indrukwekkende land willen wij iedereen op een gepaste wijze (zie foto) een:
SUPER GEZELLIGE, KOUDE, KNUSSE, SAMENZIJNDE
KERSTDAGEN wensen en een
FANTASTISCH, GEZOND, SPORTIEF, LIEFDEVOL, GELUKKIG 2006!!!!
Tot in 2006!!!
Veel liefs en voor iedereen een warme knuffel!
Marieke en Jeroen
21 December 2005 - 06:38
EJ.en CJ:
Hele fijna dagen en blijf vooral genieten. -
21 December 2005 - 09:02
Hennie En Wim:
Wat een geweldige ervaringen hebben jullie daar. Om werkelijk jaloers op te worden! Wij wensen jullie in de warmte heel gezellige kerstdagen toe en voor het nieuwe jaar alvast nog meer genieten, gezondheid en liefde. -
21 December 2005 - 09:07
Ellen:
Jullie ook een hele fijne kerst in het fantastische NZ!!! Ik wordt geweldig jaloers als ik jullie verhalen lees... :)
Ben je al voorbij het Tongariro NP? Als het kan, moet je echt de Tongariro Crossing gaan lopen. Wel zwaar, maar zeker de moeite waard!!
In Wellington heb ik nog een leuk adresje voor je. Peter en Alison Hodge. Super aardige mensen.Telefoon: 04-5661496, gewoon bellen, vinden ze hardstikke leuk. Hij vertelt je graag over de omgeving. Ze wonen zelf in Lower Hutt. Wij hebben er de nacht door gebracht voordat we de boot namen naar southern island.
Heel veel plezier nog en ik blijf jullie volgen ;)
Groetjes Ellen -
21 December 2005 - 09:50
Ellen En Thimo:
Ook jullie heel fijne kerstdagen en een goed en gezond 2006!
Ik kan wel aan de foto's zien dat jullie erg genieten. Houden zo! -
21 December 2005 - 09:55
Arjen:
Fijne dagen, witte kerst kun je wel vergeten ;-) -
21 December 2005 - 10:02
Hanneke/Matthijs:
Voor jullie ook hele fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig 2006 -
21 December 2005 - 10:10
Elske:
Dat zal zeker wel lukken, jullie ook. En veel plezier bij het afsluiten van dit jaar op deze mooie manier, met AL DIE MOOIE/SPECIALE dingen en bezienswaardigheden*ja best een beetje jaloers;)*
Fijne kerst en gelukkig nieuwjaar!!:)
Kuzz -
21 December 2005 - 13:52
Rixt W:
Jullie ook een hele fijne en warme zonnige kerst een een spetterend nieuwjaar
Groetjes Rixt -
21 December 2005 - 16:08
Willem:
Ik wens jullie ook fijne feestdagen toe en nog veel reisplezier in 2006.
Op de foto's zag ik al dat de sneeuw daar ook blijft liggen (mazzelaars). -
21 December 2005 - 18:24
Renske:
He Marieke en Jeroen,
Zo te zien zijn jullie heerlijk aan het genieten! En terecht. Heel veel plezier daar in Nieuw Zeeland en een hele fijne kerstdag en een nog beter 2006!!
Liefs Renske -
21 December 2005 - 19:06
Klaartje:
dank voor jullie hartverwarmende verslagen en knuffels.
Vanuit een fris Vroomshoop een fantastische warme kerstknuffel voor jullie beiden. Ook alle andere sitebezoekers warme kerstgroeten.
dag schatten. geniet bourgondisch, ook in 2006.
groetjes van Jan, Jelte, Tymen, Rinse, Klaartje -
21 December 2005 - 21:15
Anneke En Frank:
Jullie ook fijne feestdagen gewenst en alvast een gelukkig nieuwjaar! Jullie gaat het nieuwe jaar in ieder geval tegemoet in een prachtig land en ook nog eens als eerste! -
21 December 2005 - 21:29
Meeny En Ad:
Bedankt voor jullie goede wensen.Wij wensen jullie ook fijne dagen daar aan de andere kant van de wereld en natuurlijk een fantastisch nieuwjaar en nog heel veel reisplezier! Groetjes van ons en we blijven jullie volgen. Leuk! -
22 December 2005 - 14:46
Brenda:
Hallo wereldreizigers, hier een klein berichtje uit eelde. Heb net alles tot nu toe gelezen, nog niet eerder tijd voor gehad. Wat is het daar onwijs gaaf en wat ben ik ontzettend jaloers en wat wil ik ook graag daarheen. Maar ja, we gaan gewoon door. Nog steeds druk aan het werk, vandaar dat ik nog geen tijd heb gehad om alles te lezen. Maar goed. Onwijs gaaf mariek dat je op mn verjaardag belde. Echt super! Volgende week stuur ik nog even een langer berichtje (leuke nieuwtjes). Kan dat trouwens ook naar een gewoon mailadres?? Hoor het nog wel. Maar goed, ik wil jullie bij deze hele fijne kerstdagen toewensen en dat het maar gezellige dagen zullen zijn. Mail dus volgende week. Hele dikke zoen Brenda en Eric -
23 December 2005 - 08:08
Dick, Trix En Kids:
Prettige kerstdagen, rare gewaarwording he kerst vieren met 27 graden celcius -
23 December 2005 - 10:32
Jeroentje:
Vanuit een grijs Nederland wens ik jullie ook fijne kerstdagen en een mooi uiteinde toe. En nog een fijne tijd toegewenst.
Groetens,
Jeroen -
28 December 2005 - 18:22
Pieter:
langs deze weg wou ik jullie even een heel goed eind van dit jaar toewensen, en natuurlijk een spetterend 2006, en dat het feest daar maar top mag worden,
verder vind ik dat jullie nu wel lang genoeg weg zijn geweest hoor haha , dus snel maar weer terug.
leuke site trouwens , heb het adres van riks gekregen, mooie plaatjes ,van leuke plekkies .
hey geniet er nog ff heel erg van, voor je het weet zijn jullie weer terug.
groetjes pieter